ADVERTIZING ZONE

ArticleCube (@ArticleCube)

egészség gyógyászat

Által okozott betegségek Bélférgeket egyszerűen a továbbiakban Heminthiasis, illetve gyakoriak a mai társadalomban.

Csak egy maroknyi kiadványok koncentrált kifejezetten a meghatározás az egészségügyi, valamint a fejlődés, az első 6 évtizedekben. Néhányan kiemelik a hiánya operatív érték a probléma által létrehozott használja a szót, hogy "kész." Mások állapítsa meg, hogy a meghatározás, amely nem módosult, mivel 1948, "egyszerűen rossz.

" 4. Újabban Smith azt javasolta, hogy "egy nevetséges meghatározása, hogy elhagyja a legtöbben egészségtelen a legtöbb időt." 5. A betegség biztosít a társadalmi legitimáció bizonyos előnyöket, mint például a betegség, juttatások, a munka elkerülése, de hogy nézett ki utána a többiek. Az a személy, aki beteg vesz egy társadalmi szerepét, az úgynevezett beteg szerepét az A személy, aki válaszol egy rettegett betegség, mint a rák , a kulturálisan elfogadható divat lehet nyilvánosan magántulajdonban megtiszteltetés, a magasabb társadalmi státusz, 34, cserébe ezek az előnyök, a beteg személy köteles kezelést dolgozni, hogy legyen hát még egyszer. Összehasonlításképpen, fontolja meg, terhesség , amely nem értelmezhető úgy, mint egy betegség, vagy betegség, akkor is, ha az anya, mind a baba, lehet, hogy mindkét részesülnek orvosi ellátásban.


Motion Free

Egy kiegyensúlyozott gut microbiome gazdag Lactobacilli elősegíti az egészséges triglicerid-jó a koleszterin. Ha a gyomor-bélrendszer baktérium válik kiegyensúlyozatlan, az egészségtelen bél-baktériumok termelnek, kémiai, hogy hozzájárul ahhoz, hogy az artériák szűkülete, amely növeli a szív-érrendszeri betegségek. Becslések szerint 43 millió nő az USA-ban érinti a szívbetegség, illetve 90% - a minden nőnek van legalább egy vagy több kockázati tényező, hogy a fejlődő. Lee et. al. (2004), megállapította, hogy a betegek konkrét krónikus betegségek, nevezetesen, ízületi gyulladás, mozgásszervi betegségek, valamint a stroke, nagyobb valószínűséggel használja a Hagyományos Kínai Orvoslás (TCM). Ez erősen határozza meg, hogy a krónikus betegség triád', vélt elégedettség érdekel, kulturális egészségügyi, hiedelmek.

Jelenleg nincs ismert gyógymód. Szigorú diéta kezelése, illetve egyes esetekben májátültetés, csökkentheti a tünetek lassan, vagy hagyja abba a betegség progresszióját. az American College of Medical Genetics (ACMG) azt javasolja, fuvarozó vizsgálat a cisztás fibrózis, az emberek minden hovatartozás figyelembe véve, hogy a gyermekek. Ez a vizsgálat magában foglalja 22 23 változatok ajánlott a vizsgálat által ACMG.
A nem fertőző betegség, egészségi állapot, vagy betegség nem fertőző. A nem-fertőző betegségek nem terjed közvetlenül egyik emberről a másikra. Szívbetegségek, valamint a rák példák a nem-fertőző betegségek, az emberek. A nők kisebb a kockázat a rákos megbetegedések, valamint egyéb, gyakori betegségek, egészséges szokások, a rendszeres ellátást nyújtó látogatások. 11 Azonban sok rosszul közösségek szakápoló (NPs), valamint a nővér bábák töltse ki a hiány által létrehozott hiánya érdekel, szolgáltatók, míg kiterjedő szolgáltatási területeket felölelő túl sok ügyfél. Mint Amerika egészségügyi igények növekedése, ellátást nyújtó szervezetek kell, több NPs érdekében pozitív egészségügyi hatása is van a nők ezekben a közösségekben.

Parkinson-kór jellemzi remegés, izommerevség, problémák a mozgás. Számos tényező, köztük a genetika, befolyásolja, hogy egy ember kialakulásának esélyét Parkinson-kór. Ez a vizsgálat magában foglalja a két genetikai változatok kapcsolódó kialakulásának fokozott kockázata a betegség. Csak néhány betegségek, mint például az influenza fertőző, illetve általában úgy gondolják, fertőző. A mikro-organizmusok, mert ezek a betegségek ismert kórokozók tartalmazza fajta baktérium, vírus, protozoon, illetve gombák. Fertőző betegségek átvihető, pl. a kéz-száj kapcsolatot fertőző anyag felületek által harap a rovarok vagy más fuvarozó a betegség, illetve a szennyezett víz, illetve élelmiszer (gyakran keresztül széklet szennyeződés), stb. 22 Is vannak szexuális úton terjedő betegségek, egyes esetekben, mikroorganizmusok, amelyek nem könnyen terjed emberről emberre játszik szerepet, míg a többi betegség megelőzhető vagy ameliorated megfelelő táplálkozás vagy más életmódbeli változások.

Könnyű ezt használja, nemrég közzétett egy 'Cukorbetegek Savas-Lúgos Étel Táblázat', az emberek szenvednek cukorbetegségben, de hajlandó követni lúgos étrend. Ebben a konkrét diagram, cukorbetegek is egyértelműen azonosítani a legjobb ételeket enni. Találnak is egy részletes listát a top legrosszabb élelmiszerek egészségre. A részleteket a lúgos étrend szabály', a 'glikémiás index-szabály', valamint a 'Cukorbetegek Savas-Lúgos táplálék Chart' lesz szó a következő cikkben.

Fizikailag aktív, minden nap. Kutatások kimutatták, hogy legalább 150 perc heti mérsékelt intenzitású fizikai aktivitás segít csökkenteni a vérnyomást, csökkenti a koleszterinszintet, s tartsd a súlyt egy egészséges szintre. Valami jobb, mint A semmi. Ha inaktív most, kezdd el lassan. Még egy pár percig egy alkalommal nyújthat bizonyos egészségügyi ellátásokra.


Tanulmányok azt mutatják, hogy az emberek, akik elérték, még egy közepes szintű fitness sokkal kisebb valószínűséggel halnak meg korán, mint azok, akik egy alacsony fitness szinten.