The best on the net:

Egészségügyi Minisztérium

wellness egészségügyi tanácsadás

A Függelék fájdalom, - Az okok (a leggyakoribb - vakbélgyulladás - orvosi vészhelyzet), a tünetek, műtét, vagy óvintézkedéseket. ClinGen kutatók is kihasználva által kidolgozott irányelveket az American College of Orvosi Genetika, Genomika, valamint az Egyesület Molekuláris Patológia, hogy azonosítsa azokat a speciális változatok belül egy gén, hogy a vezető betegség, illetve azok, amelyek nem. A négy publikált, ClinGen Változat Curation Szakértői Panelek áttekintést adjon, hogyan szabott a iránymutatások cím egyedi szempontok a gének , beleértve azokat a halláskárosodás, CDH1 (kapcsolódó gyomor, mell rák), PAH (kapcsolódó fenilketonuriában), valamint a PTEN (kapcsolódó daganat szindróma). A klinikus használja a szakértő-titkos gén változat elérhető ClinVar eldönteni, hogy egy változat találkoznak, a beteg hozzájárul ahhoz, hogy a betegség. Kutatók azt is kiválaszthatja, hogy bizonyos gén variáns tanulni a laboratóriumok.


Varyforte

Természettudósok általában felé fogalmi konzervativizmus. Általában fellebbezés, hogy a megérzéseink arról, hogy a betegsége, mint támogatása saját hangsúlyt mögöttes testi hiba. Ez azt feltételezi, hogy a jelenlegi koncepció jó formában van, hogy a józan ész meg az orvoslás megosztani egy koncepció, a betegség, a gyógyszer, tiszteletben kell feküdt nekem, mi az, vagy nem betegség. Mint sok filozófusok, akik azt hiszik, más fogalmak mind a tudományos, mind a józan ész használ, konzervatív tudósok, mi a betegség, hiszem, hogy a népi fogalmakat határozza meg, mit számít, mint az egészségügy, illetve a betegség. A munkát a gyógyszert, hogy nézd meg a világ-e a természetben hatálya alá tartozik-e a koncepció, mint kiderült, az elemzés során (vö. a Canberra terv" a Jackson 1998) A revisionists, ez a megértés a közös értelme van annak kapcsán, hogy a tudomány feleslegesen alázatos népi emlékeket.


Só, más néven nátrium-klorid, körülbelül 40% - os nátrium, illetve 60% - klorid.

Ez ízt ad az ételnek használják, mint a kötőanyag pedig stabilizátor. Ez is egy élelmiszer-tartósító, mint a baktériumok nem tudnak boldogulni a jelenléte nagy mennyiségű só. Az emberi test megköveteli, hogy egy kis mennyiségű nátrium, hogy végezzen idegi impulzusok, szerződés, izmok ellazulnak, s fenntartani az egyensúlyt a víz, ásványi anyagokat. Becslések szerint kell arról, hogy 500 mg nátrium naponta ezeket a fontos feladatokat. De a túl sok nátrium, a diéta vezethet, hogy a magas vérnyomás, szívbetegség, illetve a stroke. Ez is okozhat a kalcium veszteséget, amelyek lehet húzni a csont.

A legtöbb Amerikai fogyaszt legalább 1,5 teáskanál só naponta, vagy arról, 3400 mg nátrium, amely sokkal több, mint a testünket kell.

Lehet, hogy egy genetikai összetevője, hogy a só bevitel, mint az emberek különbözőképpen reagálnak alacsonyabb nátrium-bevitel. 2 Azok, akik só-érzékeny" a tapasztalat a legjobb a vérnyomás csökkentés után következő csökkentett nátrium-tartalmú étrendet. Azok, akik só-rezisztens" nem a tapasztalat, hogy ezek a változások is jelentősen növeli a nátrium-bevitelt. A vizsgálatok azt találták, hogy a nők többet, mint a férfiak, idősebb emberek, mint 50 éve, Afro-Amerikaiak, valamint a magasabb kezdő vérnyomás válaszol a legnagyobb, hogy csökkenteni a nátrium-bevitelt. 5,6 Azonban nincs elegendő bizonyíték ahhoz, hogy erős következtetéseket az egyes csoportok, akik lehet, hogy só-rezisztens; a teljes bizonyíték nem támasztja alá az egy előnye, hogy korlátozza a nátrium-bevitel mindenki számára, bár az optimális előirányzott összeg nem egyértelmű.

A minőséggel korrigált élet év (QALY), valamint a fogyatékosság-korrigált az élete során (DALY) mutatók hasonlóak, de figyelembe kell venni, hogy az ember egészséges volt a diagnózis után. Amellett, hogy az évek száma miatt elveszett a korai halál, a mérések hozzá része az évek során elveszett, hogy beteg vagyok. Ellentétben a YPLL, ezek a mérések azt mutatják, hogy a terhet rótt az emberek, akik nagyon beteg, de aki élni egy normális élettartam. Egy betegség, amely magas morbiditás, de alacsony halandóság, magas DALY, illetve alacsony YPLL. 2004-ben az Egészségügyi világszervezet számított, hogy 1,5 milliárd fogyatékosság-korrigált életévek elveszett, hogy betegség, illetve sérülés. 30 a fejlett világban, a szívroham, illetve szélütés oka a veszteség az élet, de neuropszichiátriai feltételek, mint a major depresszív zavar, mert a legtöbb év veszett el, hogy beteg.